Örnarna har landat!

Så var det dags för Eagleskonsert på Malmö Stadion. Såg lite hotfullt ut först med mulet och halvdassigt väder under dagen. Men med örnarna kom det fina vädret lagom till konserten skulle börja. En helt magisk kväll. Sol helt vindstilla och varmt. Inledde med familjepizza från LaMare. MalmöSpecial såklart. Ni som aldrig testat pizza från denna pizzeria har helt klart missat något.

Om konserten kan man bara säga att....de lyckades. Alla vet ju hur ljudet på Malmö Stadion varit på andra konserter så lite tveksam var man allt. Men som sagt de här gamla bra banden finns snart inte längre. Gubbarna i våra största och bästa band från 60-70 talet börjar komma eller är redan i 60-årsåldern. Så det gäller att passa på medan de ännu orkar turnera runt i världen.

Har ni funderat över hur många band som kommer att försvinna inom snar framtid? Kusligt..ska man nu tvingas gå på konserter med typ hiphop eller techno? Nädå det finns gott om nya bra band man ska bara lyssna in sig på dem.

Sweden Rock går av stapeln nästa vecka. Kommer inte dit i år heller. Har varit där två år och det är en fantastisk festival. Med massor av bra band samlade på ett ställe. En vecka full av musik, möten med trevliga likasinnade i alla åldrar. Tänk att ca 30 000 människor under nästan en vecka kan gå samman i en gemensam sak utan att slåss och bråka. För det skulle det mycket väl kunna varit massor av med tanke hur mycket öl, sprit och konstiga rökverk mm som konsumeras där. Alla är lika glada, trevliga och framför allt skitiga, för dusch och hygien är det glest med under veckan. Men icke. T om ortsbefolkningen i lilla Norje Boke ser fram emot festivalen varje år.





  

Semester!

Äntligen!!! Som vi längtat efter denna vecka. En hel veckas ledighet med camping. Efter en seg vinter och vår är detta efterlängtat. Kan vara ganska skönt och bara slippa alla dessa energitjuvar och gnällspikar  man har omkring sig ibland.

Planen var en vecka i Båstad och så blev det. Började bra......or not. När vi skulle hämta vagnen i ladan stod det en stor bygglift inne i ladan rakt framför vår vagn. Full panik...ringde upp bonden som naturligtvis inte svarade och ingen öppnade när vi bankade på. Efter en stund testade vi igen och då svarade han. Han sov....en bonde som ligger och sover klockan 9 på morgonen???? det fick han ju sluta med. Fick ringt in firman som hade liften. Efter 1 timme kom dom och flyttade liften. Så iväg kom vi. Kom till en jättefin camping...Caravan Clubs i Norrviken Båstad.

Här har vi varit hela veckan. En vecka som bestått i Ullared puh!! En tur till Torekov med Hasses lada. Norrvikens Trädgårdar och så förstås Båstad. Tänk vad stort allting ser ut på tv när tennisveckan äger rum. Kan säga att det är tiny winy i verkligheten. En enda tennisbana som ligger nere i hamnen. Iofs omgiven av flådiga hotell och retauranger men inte mycket att skryta med.

Fredag kom kompisarna med sin husbil. Tyvärr var vädret inte det bästa den dagen men det är ganska mysigt och kura inne oxå.

Lördag var desto bättre så då gjorde vi Båstad med omgivning. Tänk i Båstad lever seglarskorna kvar. För mig en kvarleva från 80-talet. Men alla verkar springa omkring i dessa med diverse kläder i marint tema. Undras om vi nånsin får se "fina" folket i Båstad i foppatofflor? Skulle inte tro det nää. På kvällen grillades och dracks det. Så myyyysigt.....Ville inte åka hem till tradiga jobbetillvaron...man vänjer sig fort vid friheten.

Sammanfattnigsvis har vi haft en toppenvecka med sol, vänner, shopping och bara lugnt och skönt.

 Norrvikens camping
  
Här bor vi
 
Härlig solnedgång






  Kunde varit Thailand                       Rätt fräckt




 Konstigt träd

Nytt liv i bloggen!

Längesedan sist men tänker nu försöka hålla liv i bloggen igen. Känns som att det händer mer under den ljusa årstiden. Man blir piggare och får lust att göra saker. Vintern för mig betyder sparlåga....vila...slappa i soffan. Kan inte säga att jag har ett stressigt arbete eller så. Men man är helt enkelt bara tröööött vid den årstiden.

Inväntar nu en veckas semester med påg och husvagn. Ska bli så skönt. Bara mysa och ha det bra. En tur till Ullared lär vi nog klämma in någon av dagarna. Vi tänker nämligen hålla till i Norrviken vid Båstad denna vecka. Ska försöka ta oss till Hallands Väderö där ingen av oss varit tidigare. Och en runda till Kullen där sambon aldrig varit.

Lite kompisar kommer oxå att besöka oss så vi hoppas på fint väder med grillning och kanske lite minigolf eller kubb. Sambon har ju varit i Tyskland och bunkrat för hela säsongen så vi lär nog klara oss ett tag.

Har ni sett de nya husvagnarna från Ahlgrens??? Givet i godisskålen denna säsong.


RSS 2.0