En ikon är borta!

Ingen kan väl ha undgått nyheten om att Michael Jackson lämnat jordelivet. Nu har han kanske äntligen fått ro i sitt sinne i något av sina Fantasyland. Ett land där han kanske kan få vara sig själv. Hitta tillbaka till en barndom som han aldrig haft. Ingen sträng far som med piskan på ryggen på honom och hans bröder kräver hårt arbete och slit dygnet runt för att dra in pengar till familjen. För det var ju helt klart att allt fokus lades på minstingen i de berömda JacksonFive.

Inte konstigt när man redan som mycket ung blivit en bricka i ett spel där allt som normalt finns i litet barns liv fullständigt saknas senare försöker ta igen detta som vuxen. Jackson skapade ju sitt Neverland som vi alla vet där han kunde leva ut sin barnsliga sida. Här kunde han göra allt det han missat. Umgås med vänner och framför allt barn. Det fanns nöjesfält, djur, egen biosalong you name it. Detta resulterade i en hetsjakt med anklagelser om pedofili mm. Plötsligt glömmer man allt denna kille producerat inom muskivärlden inte bara till sig själv utan till många andra artister. Visst kan man tycka att Michael varit något av en kuf med alla sina konstiga påhitt. Leva i syrgastält, alla plastikoperationer, oviljan att visa sitt ansikte (och sina barns) mm. Men det finns som sagt djupt bakomliggande orsaker till hans beteende. I grund och botten var han bara en människa som alla vi andra. En människa som formats genom andra människors vilja hela sitt liv. Inte konstigt att man inte vet vem man är och hur man beter sig som "vanlig" människa.

  Hur kunde det bli såhär?


Som sagt ett geni har lämnat oss. Förhoppningsvis för en bättre värld.


 Michael Jackson 29/8 1958-25/6 2009. R.I.P


Tre i en!!!

Det är inte alla som klarar av en sån resa...


Detta blev nästan som ett Kinderägg. 3 överraskningar i 1. Bad kollegan om hjälp med att lägga in "resefilmen". På köpet fick man även henne som lätt överviktig...skitviktig snorunge samt en fläktande dag på hennes kontor.

Kärlek!

Vaknade imorse och kännde att fy!!! Vill inte stiga upp och gå till jobb. Ibland känner man sig bara sådär lobotomerad och vill ingenting, känner ingenting utan vill bara glida runt i nattlinne hela dan och inte göra ett skit. Men som den samvetsgranne medborgare man är stiger man upp och rättar in sig i ledet. Nu brukar ju den känslan gå över när man väl kommit upp och iväg. Det är ju ändå rätt kul på jobb ibland och huvudet fylls av lite andra tankar än dom dystra man hade när man vaknade.

Kallt idag. Sitter och småfryser hela tiden. Var blev solen av? Det ska vara sommar nu och jag bara tvärvägrar att ta på mig strumpor igen.

Men sen hände något som fick en att bli varm i hela kroppen. Min älskade påg skickade en stor bukett rosor till jobbet idag. Bara för att säga att han älskar mig. Han är bara bäst. Vilken tur jag haft som hittade honom och som bestämde mig för att behålla honom..skratt. Nu känner jag mig varm och lycklig i hela kroppen. Utanpå fryser jag dock fortfarande fast det känns helt ok.

Älskar dig!


Grill o Kubb!

En trevlig kväll med goa kompisar, god mat och lite lek.

Det blev en som alltid rolig kväll med kompisarna. Såg lite hotfullt ut under dagen med en del regnskurar. Men som på beställning klarnade det upp lagom till grillningen. Dock inte så vi vågade sitta ute...det va ganska kallt ändå fast solen sken. Men vi käkade inne och det gick bra det med. Lite fläskfile, ungsgrillade nypotatis, tzatziki och grönsaker.



Benny Grill i full gång!

Lite kubb hann vi oxå med. Tjejer mot killar...slutade oavgjort då killarna inte kände det vär risken att ta en tredje match och kanske förlora;-)

Hemlagade paj och vaniljsås....säger bara sommar eller?



Inte helt fel!



9,5 för det konstnärliga! Stilarna är olika.





Altså Lena! Denna kan jag bara ge dig 7,5 för.



Som ni ser...dessa behöver man inte känna något hot från!

Nästa gång spöar vi dom i minigolf. Där har dom inte en chans.

Tack för en trevlig kväll!


Hur smarta är dom?? Och hur lättflirtad är man?

Tänker på klädkedjornas smarta drag att skicka sms till oss stackare som är fullständiga suckers under kläder och skor. Fick idag sms från både KappAhl och Lindex om halva reapriset. Nu skulle jag till Mobilia för att handla lite mat efter jobb. Men nä,  jag skulle gå direkt till Malmborgs utan att passera dessa hade jag lovat mig själv. Fast när jag nu ändå va där kunde jag ju kika lite.......bara lite lite grann. Jag och jobbepolaren hade redan bestämt att inte denna gången.

Men, men som sagt fynd kunde ju finnas. Skall tilläggas att magen kurrade högt och bestämt och svetten lackade i pannan. Var väl årets varmaste dag idag. Ändå ville mina ben hela tiden dra åt höger in på KappAhl. Slutade med en svart snygg tröja för 90 spänn efter att stått i kö i 25 min med ett gäng kacklande nysvenskar.

Nu protesterade magen verkligen. Snabbt in på Malmborgs och handlade till middagen.

Men nu såhär i efterhand funderar man över hur lättflirtad man är och hur smarta våra handlare är. Det var ju inte så att jag inte har några svarta tröjor sedan tidigare och led stor nöd. Men det är klart det var ju billigt. Eller inte i slutändan?




RSS 2.0