Jag har märkt det.....har ni?

Ja det är faktiskt sant...dagen har blivit ljusare. Den 21:e december vände det. Nu skulle dagen bli ljusare. Och faktiskt idag när jag som vanligt gick ut genom dörren på jobb var det ff ljust ute när jag skulle köra hem. Ok....solen sken. ...men ändå. Det va becksvart innan hela jultjottablängan började. Så nu är det bara att hålla ut. Snart är den här....våren. Längtar, längtar sååååååååååå!!!



Sakta men säkert!

Sambons kärleksvisa:-))

Visst är den grym? Bara älskar Larz Kristerz.
 



Nytt År!!

Så var det nytt år igen. Kan se tillbaka på ett roligt och innehållsrikt 2008. Började starkt med att jag och sambon flyttade till gemensam lya Trettondagsafton. Så underbart att få börja på något nytt tillsammans även om vi var sjukt trötta efter att ha packat ihop två hem till ett. Renoverat sambons gamla lägenhet inför försäljningen. Packat och slängt en massa. Handlat nytt...skruvat och muttrat över nya möbler och grejor. Sakta men säkert kom vi till slut till rätta i nya hemmet.

Våren kom och nu hade v i "trädgård" så mysigt. En hel del grillande eller bara helt enkelt paus på trappen med nylagat kaffe. Och så skönt för vovven. Nu kunde han ligga därute och bara mysa och rulla sig på gräsmattan.

Lite senare inköptes husvagnen. Så himla roligt med en sambo som delar ens intressen och knäppa infall.

Blev många sköna helger i husvagnen och en del körande på semestern. Tillbringade en del på Ivö där tyvärr vovven blev sjuk och lämnade oss.

En resa till Kreta där vi överaskade syster Yster med familj hanns oxå med.

Hösten har gått överraskande fort och snart var det dags för julförberedelser. Nu är jul och nyår över och ett nytt år har börjat. Ett år som kommer att innebära en del förändringar på arbetet vilket jag ser fram emot. En ny säsong med husvagnen och alla våra medcampare bland släkt och vänner. Umgås med våra vänner, gå på konserter, festivaler, lufsa runt i skogen (detta året skall jag hitta kantareller) och massa annat kul.

Året avslutades med en lugn nyårsafton tillsammans med K1 och K2. Alltid lika tokigt och tevligt. Första dagen på nya året tillbringas med sambon och Ivanhoe i soffan. Utan godis och choklad...skall bli slut på det nu...igen.





Tokstollarna!





De vackraste!!

RSS 2.0