Så blev det av till slut!

Så blev det äntligen på riktigt. Ingen Spindelmannen från mina drömmar men dock en liten blomma på ankeln. Jaha frågar alla gjorde det ont? Ja den som säger att det inte känns ljuger. Nu är ju denna inte så stor men visst kändes det. En konstig känsla...inte någon smärta man känner igen från annat...... svårt att beskriva. Kanske som om man skär med ett glödhett rakblad genom huden. I allafall när alla konturer skall till. Själva fyllningen känns inte på samma sätt och vid det laget är man typ bedövad i skinnet.

Värre var det för sambon som skulle göra om en gammal bleknad tribal på överarmen. Det blödde ganska häftigt på slutet efter att hållt på i nästan två timmar. Men fint blev det.

  Så här fin blev min!


  Inplastad och fin!


  Utan plast!

Alla Hjärtans Helg?

Så har man haft helg igen. Denna helgen var det Alla hjärtans dag och vi hade teater och middag inbokade på programmet. Nu var det ifs sambons födelsepresent men det passade ju bra. Två flugor på smällen :-).
Nu har jag varit hemma två dagar från jobbb med kass rygg så det kändes bra att ha något kul framför sig. Lördag morgon körde vi ut till husvagnen en runda och kollade läget. Stack sen till Staffanstorp och bokade tid hos tatueraren. Så nu blir det äntligen av...jag får min tatuering och sambon skall bättra på en av sina lite grann. Känns lite pirrigt nu när tiden är bokad och allt. Men ska bli skitroligt...ser verkligen fram emot det.

Vi hade en trevlig kväll med god mat och många skratt. Käkade på Anytime...kan varmt rekommenderas. Sen såg vi Kuta och kör på Slagthuset. Sambon gillar denna typ av humor...kan säga att jag har lite svårt för detta. Men lite skratt blev det även för min del.

Fick ett jättefint armband av sambon i Alla hjärtanspresent. Tack putte!

Söndag har vi mest slappat...städat lite eftersom jag inte kunde fixa detta med ryggen innan i veckan. Avslutar kvällen med DiCaprios nya film Revoloution Road.

Imorgon är det nya tag på arbetet igen.



Vårtecken!

Hemma med en strejkande rygg idag. Inte speciellt kul. Har inte varit hemma från jobb på nästan ett helt år. Vilket man ska vara tacksam för. Men visst händer det ibland att man vaknar och tänker "Är jag inte lite förkyld eller nåt idag?" Bara för att det hade varit så skööönt att få krypa tillbaka i den fortfarande varma sängen och somna om. Men när man väl somnat om....vaknat utvilad, ätit frukost i typ två timmar och ff inte fått på sig kläderna fast klockan är typ 12 då är det inte så kul längre. På något sätt känns det inte naturligt att vara hemma mitt i veckan och man kan inte låta bli och undra...vad gör dom på jobb nu? Måste vara ett tecken på att man gillar sitt arbete och sina kolleger även om sängen ibland känns mer lockande precis när klockan ringer. Snön vräker ner utanför och armar och ben känns som bly.

Ett litet vår/sommartecken kom dock med posten idag. Älskar vårtecken. Tänk vi har hela den sköna våren och sommaren framför oss. Idag damp campingtidningen för 2009 års säsong ner i lådan. Genast går hjärnan på högvarv...var ska vi åka i år. Vilka nya härliga ställen skall vi och våra likasinnade upptäcka? Vilka nya och spännande människor ska vi lära känna på våra turer. Kan riktigt känna grilloset, lugnet, vattnet, sanden mellan tårna. mjukglassen som sätter sig kring midjan, den kalla pilsnern. de nybakade bullarna till frukost. Eller regnet som smattrar på taket när man sitter uppkrupen i hörnan hos sambon och myser till en film eller spelar nåt spel. Lääängtar!




Sommar 2008 i Skateholm



RSS 2.0