Örnarna har landat!

Så var det dags för Eagleskonsert på Malmö Stadion. Såg lite hotfullt ut först med mulet och halvdassigt väder under dagen. Men med örnarna kom det fina vädret lagom till konserten skulle börja. En helt magisk kväll. Sol helt vindstilla och varmt. Inledde med familjepizza från LaMare. MalmöSpecial såklart. Ni som aldrig testat pizza från denna pizzeria har helt klart missat något.

Om konserten kan man bara säga att....de lyckades. Alla vet ju hur ljudet på Malmö Stadion varit på andra konserter så lite tveksam var man allt. Men som sagt de här gamla bra banden finns snart inte längre. Gubbarna i våra största och bästa band från 60-70 talet börjar komma eller är redan i 60-årsåldern. Så det gäller att passa på medan de ännu orkar turnera runt i världen.

Har ni funderat över hur många band som kommer att försvinna inom snar framtid? Kusligt..ska man nu tvingas gå på konserter med typ hiphop eller techno? Nädå det finns gott om nya bra band man ska bara lyssna in sig på dem.

Sweden Rock går av stapeln nästa vecka. Kommer inte dit i år heller. Har varit där två år och det är en fantastisk festival. Med massor av bra band samlade på ett ställe. En vecka full av musik, möten med trevliga likasinnade i alla åldrar. Tänk att ca 30 000 människor under nästan en vecka kan gå samman i en gemensam sak utan att slåss och bråka. För det skulle det mycket väl kunna varit massor av med tanke hur mycket öl, sprit och konstiga rökverk mm som konsumeras där. Alla är lika glada, trevliga och framför allt skitiga, för dusch och hygien är det glest med under veckan. Men icke. T om ortsbefolkningen i lilla Norje Boke ser fram emot festivalen varje år.





  

Kommentarer
Postat av: Louise

hemskt vilket liv ni höll ;-)

2009-06-01 @ 10:45:59
URL: http://fruwallen.blogg.se/
Postat av: Petra

Verkar som ni hade en bra kväll...

Det kommer alltid att finnas coverband som spelar gamla goa låter..

Och alla nya band som kommer

2009-06-01 @ 14:49:01
URL: http://inspirebypetra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0