Semester!

Äntligen!!! Som vi längtat efter denna vecka. En hel veckas ledighet med camping. Efter en seg vinter och vår är detta efterlängtat. Kan vara ganska skönt och bara slippa alla dessa energitjuvar och gnällspikar  man har omkring sig ibland.

Planen var en vecka i Båstad och så blev det. Började bra......or not. När vi skulle hämta vagnen i ladan stod det en stor bygglift inne i ladan rakt framför vår vagn. Full panik...ringde upp bonden som naturligtvis inte svarade och ingen öppnade när vi bankade på. Efter en stund testade vi igen och då svarade han. Han sov....en bonde som ligger och sover klockan 9 på morgonen???? det fick han ju sluta med. Fick ringt in firman som hade liften. Efter 1 timme kom dom och flyttade liften. Så iväg kom vi. Kom till en jättefin camping...Caravan Clubs i Norrviken Båstad.

Här har vi varit hela veckan. En vecka som bestått i Ullared puh!! En tur till Torekov med Hasses lada. Norrvikens Trädgårdar och så förstås Båstad. Tänk vad stort allting ser ut på tv när tennisveckan äger rum. Kan säga att det är tiny winy i verkligheten. En enda tennisbana som ligger nere i hamnen. Iofs omgiven av flådiga hotell och retauranger men inte mycket att skryta med.

Fredag kom kompisarna med sin husbil. Tyvärr var vädret inte det bästa den dagen men det är ganska mysigt och kura inne oxå.

Lördag var desto bättre så då gjorde vi Båstad med omgivning. Tänk i Båstad lever seglarskorna kvar. För mig en kvarleva från 80-talet. Men alla verkar springa omkring i dessa med diverse kläder i marint tema. Undras om vi nånsin får se "fina" folket i Båstad i foppatofflor? Skulle inte tro det nää. På kvällen grillades och dracks det. Så myyyysigt.....Ville inte åka hem till tradiga jobbetillvaron...man vänjer sig fort vid friheten.

Sammanfattnigsvis har vi haft en toppenvecka med sol, vänner, shopping och bara lugnt och skönt.

 Norrvikens camping
  
Här bor vi
 
Härlig solnedgång






  Kunde varit Thailand                       Rätt fräckt




 Konstigt träd

Kommentarer
Postat av: Petra

ÅÅ så fint. Ser ut som ni hade det mysigt

2009-05-26 @ 11:57:57
URL: http://inspirebypetra.blogg.se/
Postat av: Petra

Fackpamp.. Nej jag härmade bara Magnus

2009-05-27 @ 09:52:34
URL: http://inspirebypetra.blogg.se/
Postat av: Petra

http://kalasgott.blogg.se



Kolla in den hör bloggen... Mums

2009-05-27 @ 14:47:10
URL: http://inspirebypetra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0