Hemma igen!

Så var två dagars konferens avklarade. En konferens som faktiskt var riktigt givande och gav en del nytt. Bla fick vi upptäcka konstnären inom oss själva. Är man på konferens måste man alltid ha en aktivitet. Denna gången var vi i Skanör på Norregård. Aktiviteten bestod i att en lokal konstnär tog oss på en promenad i omgivningarna. Här skulle vi som hon sa - Plötsligt få en ingivelse att...det här motivet...ögonblicket måste jag få uttryck för. I det här fallet gällde att måla en tavla. Det räcker tydligen inte med de tavlor man dagligen gör. Så sagt och gjort. Inte för att jag kan säga att jag kände något sprittande i kroppen men en lite tavla blev det ändå. Här kommer ett litet smakprov innan jag lägger ut den till högstbjudande på Tradera.





Pointsräkningen blev det lite si och så med. Nu var inte maten så himla fantastisk som vissa sa. Lunchen och frukosten var helt ok. Så kommer man till middagen på kvällen som man tycker borde vara lite extra. I detta fall var verkligen inget extra alls. Vem inbillar sig att man kan bli mätt på en tiny winy fiskbit. Två kantareller, ett par bruna stänk som skulle vara såsen och en halv grillad morot. Till förrätt serverades det en bit rå lax stor som en matsked med en klick kräm fräs. Ännu en förrätt bars in....denna gången en lövtunn rå skiva oxkött och två flagor parmesanost. Desserten var helt klart godkänd. Den första bestod i ett snapsglas med blåbärssoppa. Nästa dessert var en mangosorbet och en matsked kokosglass samt en skiva jordgubbe.

Däremot skall de ha en eloge för fantastiskt gott hembakt bröd och goda kakor. Tiramisun till eftermiddagskaffet var inte dum den heller även om det känns konstigt att äta efterrätt till fikat. Så lite points blev det nog. Om inte annat så åt vi väldigt mycket kolor och det är kanske inte det bästa.

Nu är denna svensk hyfsat trött och funderar på att knyta sig. Sambon har redan intagit ryggläge för länge sedan.

Kommentarer
Postat av: Petra

Ta nu med dig tavlan till Jobbet. Så sätter vi upp den här. Den får gärna sitta här inne...

2008-09-17 @ 10:56:01
URL: http://inspirebypetra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0