Bio och middag!

Söndag...ännu en sovmorgon. Attans skönt. Lite storhandling inför veckan. Eftermiddagen och kvällen spenderade vi tillsammans med päronen. Först middag i stan och sedan bio. Räknade efter när farsan var på bio sist i sitt liv. Det visade sig vara när han såg Pippi på de sju haven med mig för typ 35 år sen. Men nu var det jue campingfilm. Uppföljaren till "Vi hade ialla fall tur med vädret"  En kultfilm som såg dagens ljus för sådär trettio år sedan.

Alltid svårt att göra en del två på en redan rolig film. Nu var väl denna helt ok men inget mer. Vi fick skrattat lite iaf. Och så sprang vi såklart på lite husvagnsfolk på biografen. Känns att man börja längta efter våren då det är dax igen. Vi får lida fram till den 21:e december sen vänder dygnet igen och det blir långsamt ljusare. Tänk vi har allt detta härliga framför oss. Första snödropparna i trädgården, fåglarna börjar kvittra igen och man ser ett slut på en lång dryg vinter.

Ikväll har jag varit lite flitig och slagit in julklappar. Julkorten är skrivna och färdiga för brevlådan. Sen är det resten av julplanerna kvar och det blir säkert hur bra somhelst.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0