Camping på Skateholm!

Så var det dax igen....inplanerad campinghelg med kompisarna. Här kallade K1 och K2. Kompis1 och Kompis2.
Iväg till Svedala för att hämta vagnen. Den bor hos en bonde i hans lada när den inte är ute och far.



Allt avlöpte helt ok utan några större problem. Kan vara lite trixigt att komma ut och in med vagnen. Färgen i "pågens" ansikte brukar växla mellan blek och högröd. Allt medan svettpärlorna rinner i pannan.

Som jag tidigare berättat var det premiär för för K1 och K2 att bo i husvagn. Vilket avlöpte utan några större bekymmer. Tvärtom fick de blodad tand och kan nu tänka sig att skaffa en alldeles egen liten kur.  Fredagskvällen bestod i grillning och minigolf. Grillningen var väl hekt ok medan minigolfen övergick i nattgolf. Försök se en minigolfbana när det är nattsvart ute. Nu var det jue inte så att det var svart enkom av det blivit sent på kvällen utan det förekom oxå vissa rökmoln som la sig över banan. Konstig lukt hade de oxå. Fast både K1 och K2 hävade att det va tånglukt utifrån havet. Eller hur?
Denna lukten hängde envist kvar hela helgen. Vilket kanske kan förklara varför alla flugor och insekter envisades med att hänga efter oss. Vi hade haft stor nytta av K2´s favoritredskap. Hon går ingenstans utan denna tingest.




Lördagmorgon vaknade vi till sol och värme. "Pågen" knallade bort till K1 och K2 för att se om de va uppe. Nähä...nedrullat överallt men det hördes dock konstiga ljud därinne. Tur att stödbenen va nere. Alla fåren gick längst bort i hagen...trodde väl att vargen var nära. Han gjorde ett nytt försök lite senare och då var dom uppe. Det blev ett par timmar på stranden, fika och sen avfärd till Gislövs marknad. Marknader i all ära men gud va mkt "tingeltangel" dom kan lura på folk. Själv inhandlade vi de sedvanliga kryddpåsarna samt en ny brödkorg till vagnen.

Kvällen tillbringade vi tillsammans med K2´s mamma och sambo. Och K2´s barn. Vi dukade långbord och hade knytkalas vid grillarna. Blev en härlig sommarkväll med god mat och vin.




Söndagmorgon.... vaknade vid 8 av att regnet smattrade på taket. Det är supermysigt att ligga kvar och höra regnet mot husvagnstaket..dra sig en stund. Efter frukost hade det slutat att regna och solen lös igen. En allmänt lugn söndag med promenader, fika och vila. Sen var det dax att packa och köra hem igen. Sammanfattningsvis hade vi en supermysig helg med goa kompisar, fint väder och god mat & dryck.

Kommentarer
Postat av: Morgan Wallén

Alltså jag bara undrar en sak om det är Scans grillkorvar på bilden ?

2008-08-04 @ 20:16:51
URL: http://floppstar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0